Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εορτολόγιο Φεβρουαρίου / Eortologio Poioi Giortazoyn Shmera 18 Febroyarioy : Σήμερα, πέμπτη 6 φεβρουαρίου 2020, σύμφωνα με την ορθόδοξη εκκλησία γιορτάζουν τα παρακάτω ονόματα:

Εορτολόγιο Φεβρουαρίου / Eortologio Poioi Giortazoyn Shmera 18 Febroyarioy : Σήμερα, πέμπτη 6 φεβρουαρίου 2020, σύμφωνα με την ορθόδοξη εκκλησία γιορτάζουν τα παρακάτω ονόματα:. Εορτολόγιο ημέρας, για να ξέρεις ποια ελληνικά ονόματα γιορτάζουν και σε ποιους να ευχηθείς. Σήμερα, κυριακή 21 φεβρουαρίου στο εορτολόγιο δεν υπάρχει κάποιο γνωστό όνομα που να γιορτάζει. Κορυφώνεται την κυριώνυμο ημέρα, 2 φεβρουαρίου και ολοκληρώνεται στις 9 φεβρουαρίου, με την απόδοση της εορτής. Ο εορτασμός της (καταβασίες) ξεκινάει στις 15 ιανουαρίου, μετά την απόδοση των φώτων (τέλος της περιόδου των φώτων 14 ιανουαρίου). Η 1η φεβρουαρίου 2021 είναι η 32η ημέρα του έτους κατά το γρηγοριανό ημερολόγιο και η ορθόδοξη εκκλησία τιμά τη μνήμη του αγίου τρύφωνος του μάρτυρα, καθώς και του φιλικητάτη μάρτυρος.

Η μνήμη του οποίου τιμάται στις 17 φεβρουαρίου και το σάββατο της πρώτης εβδομάδας των νηστειών (20 μαρτίου 2021), σε ανάμνηση του. Ο εορτασμός της (καταβασίες) ξεκινάει στις 15 ιανουαρίου, μετά την απόδοση των φώτων (τέλος της περιόδου των φώτων 14 ιανουαρίου), κορυφώνεται την κυριώνυμο ημέρα, 2 φεβρουαρίου, και ολοκληρώνεται στις 9 φεβρουαρίου με την απόδοση της εορτής. Ζαχαρίας, ζάχαρης, ζάχαρος, ζάκι, ζάκης, ζαχαρένια, ζαχάρω, ζαχαρούλα. Σήμερα τρίτη 23 φεβρουαρίου είναι του αγίου πολυκάρπου ιερομάρτυρος.δηλαδή, σήμερα γιορτάζουν οι πολύκαρπος, πολυκάρπης, πολυκαρπία, πολυκάρπη, πολυκαρπίτσα, πολυκαρπούλα. Σήμερα, πέμπτη 6 φεβρουαρίου 2020, σύμφωνα με την ορθόδοξη εκκλησία γιορτάζουν τα παρακάτω ονόματα:

Eortologio Poioi Giortazoyn Thn Paraskeyh 7 Febroyarioy Livadeia News
Eortologio Poioi Giortazoyn Thn Paraskeyh 7 Febroyarioy Livadeia News from livadeianews.gr
Μην ξεχάσεις να τους δώσεις τις καλύτερες ευχές σου! Η μνήμη του εορτάζεται σε ανατολή και δύση στις 10 φεβρουαρίου. Ο εορτασμός της (καταβασίες) ξεκινάει στις 15 ιανουαρίου, μετά την απόδοση των φώτων (τέλος της περιόδου των φώτων 14 ιανουαρίου). Ζαχαρίας, ζάχαρης, ζάχαρος, ζάκι, ζάκης, ζαχαρένια, ζαχάρω, ζαχαρούλα. Thetoc team published 11 φεβ. Αγαπητός, λέων, λέοντας, λεοντάριος, λεοντάρης, λεοντόκαρδος. Δείτε ποιοι γιορτάζουν σήμερα, δευτέρα 1 φεβρουαρίου 2021, σύμφωνα με το εορτολόγιο. Τετάρτη 17 φεβρουαρίου σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο γιορτάζουν όσοι φέρουν τα ονόματα:

Το εορτολόγιο της athens voice σου τους θυμίζει.

Thetoc team published 11 φεβ. Ο εορτασμός της (καταβασίες) ξεκινάει στις 15 ιανουαρίου, μετά την απόδοση των φώτων (τέλος της περιόδου των φώτων 14 ιανουαρίου). Η μνήμη του εορτάζεται σε ανατολή και δύση στις 10 φεβρουαρίου. Θυμηθείτε να ευχηθείτε χρόνια πολλά. 2 μαρτίου του 2020 ( τριήμερο ). Μετάβαση στην πλοήγηση πήδηση στην αναζήτηση. Ποιοι γιορτάζουν σήμερα πέμπτη 11 φεβρουαρίου 00:02 10 φεβρουαρίου 2021 10 φεβρουαρίου 2021 κοινοποίηση 0 Η 1η φεβρουαρίου 2021 είναι η 32η ημέρα του έτους κατά το γρηγοριανό ημερολόγιο και η ορθόδοξη εκκλησία τιμά τη μνήμη του αγίου τρύφωνος του μάρτυρα, καθώς και του φιλικητάτη μάρτυρος. Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 13 φεβρουαρίου; Σήμερα, πέμπτη 6 φεβρουαρίου 2020, σύμφωνα με την ορθόδοξη εκκλησία γιορτάζουν τα παρακάτω ονόματα: Σήμερα, κυριακή 21 φεβρουαρίου στο εορτολόγιο δεν υπάρχει κάποιο γνωστό όνομα που να γιορτάζει. Σήμερα, κυριακή 28 φεβρουαρίου, είναι του ασώτου, οσίων κύρας και μαράννας. Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, τρίτη 2 φεβρουαρίου η 2α φεβρουαρίου 2021 είναι η 33η ημέρα του έτους κατά το γρηγοριανό ημερολόγιο και η ορθόδοξη εκκλησία τιμά την υπαπαντή του σωτήρος.

Αγαπητός, λέων, λέοντας, λεοντάριος, λεοντάρης, λεοντόκαρδος. Θυμηθείτε να ευχηθείτε χρόνια πολλά. Βλάσιος, βλάσης, βλάσος, βλασία, βλασούλα,θεοδώρα, θοδώρα, δώρα, δωρούλα, ντόρα,αυγή, αυγούλα ο άγιος βλάσιος καταγόταν από τη σεβάστεια του πόντου και έζησε στα χρόνια του αυτοκράτορα λικινίου. Αυτό σημαίνει ότι γιορτάζουν οι: Σήμερα, κυριακή 21 φεβρουαρίου στο εορτολόγιο δεν υπάρχει κάποιο γνωστό όνομα που να γιορτάζει.

Eortologio Poioi Giortazoyn Shmera 18 Febroyarioy
Eortologio Poioi Giortazoyn Shmera 18 Febroyarioy from media.enikos.gr
Τετάρτη 17 φεβρουαρίου σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο γιορτάζουν όσοι φέρουν τα ονόματα: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα όλες οι εορτές καθημερινά για τον μήνα φεβρουάριο 2021 ο φεβρουάριος, ή φλεβάρης είναι ο δεύτερος μήνας του έτους κατά το γρηγοριανό ημερολόγιο εορτολόγιο φεβρουαρίου 2021 …. Αυτό σημαίνει ότι γιορτάζουν οι: Σήμερα 12 φεβρουαρίου δεν ξεχνάμε τους: Ζαχαρίας, ζάχαρης, ζάχαρος, ζάκι, ζάκης, ζαχαρένια, ζαχάρω, ζαχαρούλα. 21 (06:37) σήμερα το εορτολόγιο περιλαμβάνει όσους φέρουν το όνομα βλάσιος, βλάσης, βλάσος, βλασία, βλασούλα, θεοδώρα, θοδώρα, δώρα, δωρούλα, ντόρα, αυγή, αυγούλα. Thetoc team published 11 φεβ. Θυμηθείτε να ευχηθείτε χρόνια πολλά.

Εορτολόγιο ημέρας, για να ξέρεις ποια ελληνικά ονόματα γιορτάζουν και σε ποιους να ευχηθείς.

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, τρίτη 2 φεβρουαρίου η 2α φεβρουαρίου 2021 είναι η 33η ημέρα του έτους κατά το γρηγοριανό ημερολόγιο και η ορθόδοξη εκκλησία τιμά την υπαπαντή του σωτήρος. Αγίου τρύφωνος του μάρτυρα, φιλικητάτης μάρτυρος. Δείτε ποιοι γιορτάζουν σήμερα, δευτέρα 1 φεβρουαρίου 2021, σύμφωνα με το εορτολόγιο. Αγαπητός, λέων, λέοντας, λεοντάριος, λεοντάρης, λεοντόκαρδος. Μία από τις δεσποτικές εορτές της εκκλησίας μας, τις εορτές δηλ. Σήμερα, πέμπτη 6 φεβρουαρίου 2020, σύμφωνα με την ορθόδοξη εκκλησία γιορτάζουν τα παρακάτω ονόματα: Η 1η φεβρουαρίου 2021 είναι η 32η ημέρα του έτους κατά το γρηγοριανό ημερολόγιο και η ορθόδοξη εκκλησία τιμά τη μνήμη του αγίου τρύφωνος του μάρτυρα, καθώς και του φιλικητάτη μάρτυρος. Ιανουαρίου | φεβρουαρίου | μαρτίου | απριλίου | μαΐου | ιουνίου | ιουλίου | αυγούστου | σεπτεμβρίου | οκτωβρίου | νοεμβρίου | δεκεμβρίου. Ποιοι γιορτάζουν σήμερα πέμπτη 11 φεβρουαρίου 00:02 10 φεβρουαρίου 2021 10 φεβρουαρίου 2021 κοινοποίηση 0 Ποιοι γιορτάζουν σήμερα όλες οι εορτές καθημερινά για τον μήνα φεβρουάριο 2021 ο φεβρουάριος, ή φλεβάρης είναι ο δεύτερος μήνας του έτους κατά το γρηγοριανό ημερολόγιο εορτολόγιο φεβρουαρίου 2021 …. Σήμερα 12 φεβρουαρίου δεν ξεχνάμε τους: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 13 φεβρουαρίου; Σήμερα, κυριακή 21 φεβρουαρίου στο εορτολόγιο δεν υπάρχει κάποιο γνωστό όνομα που να γιορτάζει.

Δείτε ποιοι γιορτάζουν σήμερα, δευτέρα 1 φεβρουαρίου 2021, σύμφωνα με το εορτολόγιο. Θεόδωρος, θοδωρής, θόδωρος, θεοδώρα, δώρα, θοδώρα, πουλχερία, πουλχερίνα, πουλχερίτσα, πουλχέρω, πουλχέρη. Σήμερα τρίτη 23 φεβρουαρίου είναι του αγίου πολυκάρπου ιερομάρτυρος.δηλαδή, σήμερα γιορτάζουν οι πολύκαρπος, πολυκάρπης, πολυκαρπία, πολυκάρπη, πολυκαρπίτσα, πολυκαρπούλα. Σήμερα, πέμπτη 6 φεβρουαρίου 2020, σύμφωνα με την ορθόδοξη εκκλησία γιορτάζουν τα παρακάτω ονόματα: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα πέμπτη 11 φεβρουαρίου 00:02 10 φεβρουαρίου 2021 10 φεβρουαρίου 2021 κοινοποίηση 0

Eortologio Poioi Giortazoyn Shmera Sabbato 13 Febroyarioy Trikalaenimerosi
Eortologio Poioi Giortazoyn Shmera Sabbato 13 Febroyarioy Trikalaenimerosi from www.trikalaenimerosi.gr
Σήμερα, κυριακή 28 φεβρουαρίου, είναι του ασώτου, οσίων κύρας και μαράννας. Ο εορτασμός της (καταβασίες) ξεκινάει στις 15 ιανουαρίου, μετά την απόδοση των φώτων (τέλος της περιόδου των φώτων 14 ιανουαρίου), κορυφώνεται την κυριώνυμο ημέρα, 2 φεβρουαρίου, και ολοκληρώνεται στις 9 φεβρουαρίου με την απόδοση της εορτής. Που είναι αφιερωμένες στον δεσπότη. Θεόδωρος, θοδωρής, θόδωρος, θεοδώρα, δώρα, θοδώρα, πουλχερία, πουλχερίνα, πουλχερίτσα, πουλχέρω, πουλχέρη. Σήμερα, δευτέρα 8 φεβρουαρίου, είναι του προφήτου ζαχαρία εκ της παλαιάς διαθήκης, άγιων μάρθας μαρίας και λυκαρίωνος. Ποιοι γιορτάζουν σήμερα τετάρτη 17 φεβρουαρίου. Κύρα, κυρά, κυράτσα, κυράτσω, κυράτση, κυρατσούδα, μαριάννα. Σήμερα δεν υπάρχει στο εορτολόγιο.

Μετάβαση στην πλοήγηση πήδηση στην αναζήτηση.

Μελέτιο, μελετία, που γιορτάζουν και την 1η σεπτεμβρίου (οσίου μελετίου του νέου), πλωτίνο, πλωτίνη. Τετάρτη 17 φεβρουαρίου σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο γιορτάζουν όσοι φέρουν τα ονόματα: Η μνήμη του εορτάζεται σε ανατολή και δύση στις 10 φεβρουαρίου. Σήμερα, πέμπτη 6 φεβρουαρίου 2020, σύμφωνα με την ορθόδοξη εκκλησία γιορτάζουν τα παρακάτω ονόματα: Αγαπητός, λέων, λέοντας, λεοντάριος, λεοντάρης, λεοντόκαρδος. Μία από τις δεσποτικές εορτές της εκκλησίας μας, τις εορτές δηλ. Πέμπτη 18 φεβρουαρίου 2021 σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη του οσίου αγαπητού και του αγίου λέοντος. Μετάβαση στην πλοήγηση πήδηση στην αναζήτηση. Που είναι αφιερωμένες στον δεσπότη. Σήμερα δεν υπάρχει στο εορτολόγιο. Η 1η φεβρουαρίου 2021 είναι η 32η ημέρα του έτους κατά το γρηγοριανό ημερολόγιο και η ορθόδοξη εκκλησία τιμά τη μνήμη του αγίου τρύφωνος του μάρτυρα, καθώς και του φιλικητάτη μάρτυρος. Η μνήμη του οποίου τιμάται στις 17 φεβρουαρίου και το σάββατο της πρώτης εβδομάδας των νηστειών (20 μαρτίου 2021), σε ανάμνηση του. Μην ξεχάσεις να τους δώσεις τις καλύτερες ευχές σου!

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα όλες οι εορτές καθημερινά για τον μήνα φεβρουάριο 2021 ο φεβρουάριος, ή φλεβάρης είναι ο δεύτερος μήνας του έτους κατά το γρηγοριανό ημερολόγιο εορτολόγιο φεβρουαρίου 2021 … εορτολόγιο. Την ημέρα αυτή γιορτάζουν όσοι και όσες.